Woensdagavond gebedsgroep

Geschreven door uit het Kerkblad op . Gepost in Actueel

Vanaf 17 mei iedere 3e woensdagavond van de maand

metichtusvisjeIn Handelingen 1 vers 14 staat: "Vurig en eensgezind wijden ze zich aan gebed". We weten dat er langs deze weg van gebed heel veel ruimte ontstond voor de krachtige doorwerking van de Heilige Geest in de eerste christengemeenschap. En sindsdien hebben christenen op allerlei plaatsen en verschillende tijden diezelfde ervaring op gedaan.

Ook in onze gemeente mogen we dit ervaren. Dat aanhoudend en gezamenlijk gebed de weg is waarlangs de Heer Zijn gemeente wil leiden, opbouwen en zegenen, met veel van zijn Geest. Vanuit dit verlangen komen we als gemeente leden al samen op elke 1e vrijdag ochtend van de maand.

Veel gemeente leden zouden graag mee willen bidden maar zijn overdag niet in de gelegenheid om dit te doen. Daarom starten vanaf 17 mei van 19.45uur – 20.30 uur een tweede gebedsgroep, in de kelder van de Maranathakerk, die iedere 3e woensdag avond van de maand samen komt.

U bent van harte uitgenodigd! Miranda Boels, 0643812178 en Marco Bouw, 06512695219