20'ers groep

Geschreven door Taakgroep Missionaire gemeente op . Gepost in Actueel

Vanuit de Missionaire taakgroep binnen de Maranathakerk hebben we vijftig kaarten verzonden naar leden van de Maranthakerk tussen de 20 en 30 jaar oud met de vraag of ze het leuk zouden vinden een aantal avond over het geloof na te denken. Wij hebben ondertussen vier gezellige avonden in de Muldersschuur gehad. Hierbij een impressie van een van de deelnemers.

Bakkie doen?
Het geloof is niet altijd even makkelijk en vol met vragen. Vragen over de gemeente, bijbel, kerkdienst en het geloof in het algemeen. Met 10 jongvolwassen hebben wij deze thema's besproken.
Zware kost? Nee, gewoon 4 leuke en ontspannen avonden waarin we open konden praten over ons geloof en een mooi moment om andere leden van de Maranathakerk "echt" te ontmoeten. Met dank aan Giel, Marco en Anja voor het organiseren en begeleiden van deze avonden.