Discipelschapscursus Acts29

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Uit de kerkenraad

Discipelschapscursus Acts29 in oktober van start in Lunteren
12 avonden + 2 weekenden

In oktober 2017 gaat de tweede Acts29 discipelschapscursus van start in de Maranathakerk in Lunteren voor mensen uit de hele regio. Acts29 is ontwikkeld door het EW en De Wittenberg en heeft afgelopen seizoen voor het eerst gedraaid in Huizen. Als deelnemer ontdek je in 12 avonden en 2 weekenden wat discipelschap is en hoe je in het alledaagse leven meer kunt leven als leerling van Jezus: thuis, in je buurt, op je werk en in de kerk. Een inspirerende en uitdagende discipelschapscursus met ervaren docenten in een vertrouwde sfeer en met professionele begeleiding. Je trekt intensief op met de mede-cursisten, waarmee je aan het einde van de cursus je ontdekking ook deelt!

Iets voor jou?
Je wilt graag beter leren om heel concreet Jezus te volgen en directer te leven vanuit de leiding van de Heilige Geest. Je wil je persoonlijke relatie met God verder verdiepen en je bent (opnieuw) op zoek naar Gods plan voor jouw leven op dit moment. Je wilt de gaven van de Geest ontdekken en ervaren hoe God ook vandaag nog werkt in de wereld en in de kerk door de kracht van de Geest.

Docenten
Docenten zijn Hans Maat, ds. Jelle de Kok, ds. Jaap Hansum, Pieter Siebesma, Martin Tensen, Bram van Putten, Edwin Verloop en Sven Leeuwestein e.a.

Thema's
Thema's die aan de orde komen zijn: basisprincipes van discipelschap, de liefde van de Vader, identiteit in Christus, persoonlijke omgang met de Bijbel, luisteren naar Gods stem, gebed en vasten, innerlijke twijfels, de vervulling met de heilige Geest, innerlijke genezing, de gaven van de Geest, wonderen en tekenen, Gods missie in deze wereld, jouw werk en Gods Koninkrijk, jouw buurt en Gods Koninkrijk en jouw plek in de kerk.

Acts29 wordt gegeven in de Maranathakerk in Lunteren. Elke cursusavond start om 18.15u met een gezamenlijke maaltijd en sluit uiterlijk om 22.00 uur af.

Hester (Barneveld): "Ik was al jarenlang aan het zoeken naar Gods wil voor mijn leven. De cursus heeft me geholpen om stap voor stap dat te gaan ontdekken. De cursus heeft me geholpen om uit m'n comfortzone te stappen en in beweging gezet om actief aan de slag te gaan om te worden wie ik daadwerkelijk ben in Hem! Er was een open en vertrouwelijke sfeer, er werd echt naar elkaar omgegeven en het was supergezellig!"

Kijk voor andere ervaringen van Acts29-cursisten op www.acts29.nl