Kerst-In op tweede kerstdag 2017

Geschreven door Organisatiecommissie op . Gepost in College van diakenen

kerstboomoptuigenHet is inmiddels een traditie geworden en dus organiseren wij ook dit jaar weer een Kerst-In op 2e kerstdag in Het Westhoffhuis. Op die dag willen wij warmte en gezelligheid bieden aan mensen bij wie het er naar uitziet dat ze de kerstdagen alleen zullen doorbrengen. Dat kunnen natuurlijk ook (bejaarde) echtparen zijn of een alleenstaande ouder met een kind.

Om 14.00 uur staan de deuren van het Westhoffhuis open voor een vrije inloop. Daar wordt u gastvrij ontvangen met koffie en thee. Vanzelfsprekend serveren wij daar heerlijke versnaperingen bij. De middag kunt u met z'n allen gezellig doorbrengen in Kerstsfeer en ook dit jaar zijn we er in geslaagd een paar hele bijzondere optredens voor u te organiseren. Mocht dat allemaal te druk zijn voor u, dan is er een ruimte om de middag in alle rust door te brengen. Kortom, een programma met voor ieder wat wils en passend bij de sfeer van Kerst.

Kosten: de eerste twee consumpties en de versnaperingen zijn gratis. Voor degenen die deze dag in stijl willen afsluiten, wordt er vanaf 17.00 uur een heerlijk 4 gangen kerstdiner geserveerd met bijpassende drankjes. Aan deze deelname zijn geen kosten verbonden. Het staat u vrij om na afloop van het diner een eventuele bijdrage in de daarvoor bestemde box bij de uitgang te doen.

Gezien de beperkte capaciteit van de keuken en personeel moeten we de deelname limiteren tot 100 deelnemers. Wees er dus snel bij om u van een plaats te verzekeren. De inloop is vrij, maar voor het diner is het noodzakelijk dat u zich opgeeft.

De uiterste datum om u aan te melden is maandag 18 december vóór 17.00 uur. Tot en met maandag 18 december kunt u zich opgeven, telefonisch: (0318) 482 992 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hierbij ook graag vermelden of u eventuele dieetwensen en/of vervoer nodig heeft. In bijzondere gevallen kunnen wij namelijk voor vervoer zorgen.

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, dan vragen wij u dringend om uw opgave zo spoedig mogelijk te annuleren. In uw plaats kunnen wij dan misschien een ander uitnodigen. U bent van harte welkom. Het organisatiecomité. De Kerst-In is een initiatief van het Westhoffhuis (SSCVL) en De Vluchtheuvel.