Kerstattenties uitdelen 2017

Geschreven door Diaconie op . Gepost in College van diakenen

metbosbloemenAl jarenlang wordt er met kerst, namens de gemeente van de Maranathakerk, een groet (kerstattentie) gebracht bij de gemeenteleden van 75 jaar en ouder en zij die ziek zijn. Om zo onze verbondenheid met hen te laten zien en hen een hart onder de riem te steken. Juist in deze tijden is dit nog meer nodig, maar we kunnen dit niet zonder uw hulp.

Vandaar ons verzoek om na de morgendienst (en zo nodig de avonddienst) van zondag 17 december, één of meerdere attenties mee te nemen en te bezorgen bij degene(n) die op het adreskaartje staat/staan. De attenties staan klaar in de hal van de kerk op alfabetische volgorde van straatnamen, zodat u gemakkelijk kunt zien wie er bij u in de buurt woont.

Mogen we ook hierin laten zien dat we samen sterk zijn in het zorgen voor elkaar, zoals Jezus ons dat voorgedaan heeft.

De Diaconie