Zingen op kerstochtend 2017!

Geschreven door Niesje van Donkelaar op . Gepost in College van diakenen

zingenineengroepKerstochtendzang - Zingt u/jij mee?

In Lunteren bestaat een traditie van vele jaren om op eerste kerstdag 's morgens van 06:00 tot 08:00 uur kerstliederen zingend door Lunteren te gaan. Dit zingen van bekende kerstliederen vindt plaats voor de huizen van mensen die vanwege ziekte, ouderdom of om andere redenen aan huis gebonden zijn en daarom niet in staat zijn het kerstfeest in de kerk mee te vieren.

Deze activiteit vindt plaats onder verantwoording van de Gereformeerde Kerk, de Hervormde Gemeente Lunteren en de Maranathakerk.

We verzamelen om 06:00 uur bij de Rabobank en zingen tot 08:00 uur. Daarna zijn alle zangers en zangeressen van harte uitgenodigd om gezamenlijk te ontbijten. Dit jaar verzorgt de Maranathakerk het ontbijt.

Graag nodigen wij jong en oud uit om met ons mee te doen. Tot ziens op eerste kerstdag om 06:00 uur bij de Rabobank!