Oproep voor nieuwe lopers kerkbalans

Geschreven door Kerkrentmeesters op . Gepost in College van kerkrentmeesters

Actie-kerkbalansDe werkgroep Kerkbalans is weer gestart met het organiseren van Kerkbalans 2018. Nu hebben vorig jaar enkele lopers aangegeven hiermee te willen stoppen.
Vandaar deze oproep: Wilt u meehelpen de aktie tot een succes te maken? Vele handen maken licht werk. In week 4 en 5 van het volgend jaar worden de brieven verspreid en weer opgehaald.

Nadere informatie en opgave kan bij Gerrie Harrewijne , Niels Uenk of John Veldhuizen.
Op het prikbord in de kerk kunt u ook uw naam, tel.nr en email adres invullen. Wij rekenen op u!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stand van zaken
Nu er begonnen is met de voorbereidingen voor de Aktie Kerkbalans 2018 willen wij u attenderen op de stand van zaken van de vorige actie. Wij zijn u zeer dankbaar voor de manier waarop u hebt gereageerd op de oproep , uw bijdrage te verhogen. Resultaat is de aanstelling van een fulltime kerkelijk werker. Continuïteit in de bijdragen is van het grootste belang, om deze te behouden voor onze gemeente.

Er is op dit moment nog ruim € 25.000 euro van de toegezegde gelden niet binnen. Daarom vragen wij u om even na te kijken of u uw toegezegde gift al heeft overgemaakt. Mocht het aan uw aandacht ontsnapt zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk regelen?

Het zou fijn zijn als er bij de start van de nieuwe actie geen achterstallige bedragen meer openstaan.