Actie kerkbalans 2018

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in College van kerkrentmeesters

2018-01-Kerkbalans

Actie Kerkbalans

Nog een paar weken en de actie Kerkbalans 2018 gaat weer van start. De werkgroep is al vanaf september bezig met de uitwerking van deze actie.

Wij zijn dankbaar dat de oproep vorig jaar om uw bijdrage te verhogen, zodat wij een fulltime kerkelijk werker konden aanstellen, door u is gehonoreerd. Fijn dat de heer Cock Kroon deze functie bij ons mag vervullen. Dit jaar willen wij u vragen minimaal hetzelfde bedrag te geven, als vorig jaar. Dan kunnen wij aan onze verplichtingen blijven voldoen.

Vanaf 22 januari kunt u de lopers weer aan uw deur verwachten. Neem uw verantwoordelijkheid en "Geef voor je kerk".

Uitnodiging voor het inluidmoment Actie Kerkbalans

Hierbij willen wij als Maranathakerk u uitnodigen voor het inluidmoment van de Actie Kerkbalans met een klokgelui. Dit klokgelui zal voor alle andere kerkgenootschappen in de Gemeente Ede zijn die meedoen aan de Actie Kerkbalans of andere acties voor de vrijwillige bijdrage houden.

Het doel van dit inluidmoment is om alle leden van onze kerken luid en duidelijk te laten weten dat de Actie Kerkbalans is begonnen.
Het inluidmoment vindt landelijk plaats en staat vast op 20 januari 2018 om 12.00 uur.
U en jij zijn van harte uitgenodigd bij dit inluidmoment voor de Actie Kerkbalans in de Oude Kerk in Ede.