Belijdeniscatechese 2016-2017

Geschreven door Ds. J. Hansum op . Gepost in Predikanten

Aan de hand van het boek 'Discipelschap' van L.M. Vreugdenhil verkennen en bespreken we de hoofdzaken van het christelijk geloof en een leven als volgeling van Jezus. Naast verdieping van geloofskennis (hoofd) willen we zeker ook leren met ons hart en is er steeds aandacht voor de praktische toepassing (handen).

Deze cursus is geslaagd als je je toegerust voelt om bewust en bezield Jezus te volgen in je leven van elke dag. De avonden zijn interactief van opzet zodat we ook van elkaar veel kunnen leren.

Doelgroep Deze geloofscursus is bedoeld voor iedereen die verlangt naar geloofsverdieping en zich samen met anderen wil voorbereiden op het doen van openbare geloofsbelijdenis in het voorjaar  van 2017. Ook wie van dat laatste nog niet zeker is maar daar wel naar toe zou willen groeien is van harte welkom.
Onderwerp We verdiepen ons in een aantal kernonderwerpen uit het christelijk geloof.
Tijd Op maandagavonden van 20.00-21.30 uur.
Aantal keer Zestien bijeenkomsten
Datum 26 sep, 10 en 24 okt, 7 en 21 nov, 12 dec, 9,16,23 en 30 jan, 6,13 en 20 feb, 6,13 en 20 mrt.
Op 27 mrt. is er een ontmoetingsavond met de kerkenraad. De belijdenisdienst is op zondagmorgen 9 april 2017
Plaats Maranathakerk
Contact ds. Jaap Hansum