Jongerenreis naar Anjar - Libanon - 2018

Geschreven door uit het Kerkblad op . Gepost in Taakgroepen

Logo handen vlaggen2Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt je het leuk om aankomende zomer een leuk avontuur te beleven? Dan kun je je opgeven voor de jongerenreis van 2018. We gaan met een groepje van maximaal 6 jongeren uit de gemeente met leiding van 14 juli tot 4 augustus naar Anjar, Libanon. Daar hopen we te gaan helpen met verschillende zomerkampen.

Ook is er ruimte om wat van de Libanese cultuur te ontdekken. We hopen in de voorafgaande weken van de reis een mooi bedrag op te halen om de projecten van ds. Hagob te steunen.

Lijkt het je leuk om aan deze reis deel te nemen, kom dan met je ouders naar de informatie avond op 25 januari (exacte tijd en locatie wordt nog bekend gemaakt).

Het belooft een indrukwekkende reis te worden. Geef je op voor de informatieavond door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door contact op te nemen met Marijke Speelziek (06-53232593) Hopelijk tot ziens op 25 januari!


Taakgroep Libanon