Laatste nieuws m.b.t. Libanon

Geschreven door uit het Kerkblad op . Gepost in Taakgroepen

Logo handen vlaggen22018 bestellijst LibanonZoals u elders hebt gelezen, is de diaconale collecte van 18 februari bestemd voor het mogelijk maken van onderwijs voor vluchtelingkinderen uit Syrië en kinderen uit gebroken en kansarme gezinnen in Anjar, Libanon. Door de inzet van ds. Hagob en zijn vrouw Nanur, kunnen deze kinderen zich ontwikkelen en leren in een zorgeloze omgeving. We blijven sparen en bidden voor dit belangrijke werk in Anjar.

Aanstaande zomer, vanaf medio juli, hoopt een groepje van zes jongeren uit onze gemeente op bezoek te gaan in Anjar, om daar te helpen bij het zomer vakantiewerk. Het zou extra mooi zijn als we deze jongeren een mooi bedrag mee kunnen geven om daar een verschil te maken, net zoals we vorig jaar het mooie bedrag van € 4.000,- aan Joke Hansum mee konden voor het zomerwerk in Anjar.

Er zullen komend voorjaar diverse acties volgen waarmee u kunt bijdragen aan het ophalen van een mooi bedrag! De eerste actie die hiervoor is georganiseerd, is het verkopen van potgrond. Het inschrijf formulier kunt u onder andere elders in het kerkblad vinden.

U kunt hem ook vinden door te klikken op de afbeelding links , waarna u hem zelf kunt afdrukken.

Laten we bidden voor de jongeren die aankomende zomer van plan zijn naar Libanon te gaan. Laten we ook blijven bidden voor de kinderen in Anjar en voor ds. Hagob en zijn vrouw Nanur die samen met de gemeente in Anjar zorg dragen voor deze kinderen.

Namens de taakgroep Libanon.