Voorstellen jeugdambtsdragers

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Taakgroep Jeugd

Berg-C-vd Stomphorst-H Doest-H

Zoals je wellicht weet zijn wij jeugdambtsdragers. Wij zitten niet alleen af en toe voor in de bank, maar wij zijn er vooral voor jou, als kind, tiener of jongere in onze gemeente. Samen met heel veel jeugdwerkers worden er verschillende activiteiten voor jullie georganiseerd. De meeste zijn natuurlijk bekend, de peuterdienst, de KND, de clubs, de catechisatie, Youth Alpha, JIM en de kampen niet te vergeten.

Neem gerust even een kijkje op de site: www.maranathakerk.net. Kijk wat bij je past! Je bent van harte welkom! Daarnaast zijn wij er om naar de verhalen, ideeën en meningen van jullie te luisteren. Dus nu je dit weet: Laat ons weten wat je boeit en wat je bezig houdt. Wat jij belangrijk vindt in de kerk, wat volgens jou misschien anders kan en hoe we het naar de kerk gaan ook voor jou fijn kunnen maken. We zouden jullie graag allemaal persoonlijk willen leren kennen. We zijn op zoek naar een vorm waarin we elkaar kunnen ontmoeten en waarin we met je kunnen praten. Natuurlijk willen we weten wie je bent en wat je doet en hoe jouw relatie met God en met de gemeente is. Misschien zijn er dingen waar je mee zit, dingen die het geloof in God moeilijk maken. Of ben je juist heel blij en heb je wat te vieren. We willen graag naar je luisteren en met je bidden. Misschien kunnen wij je helpen of we gaan samen op zoek naar hulp.

Beste ouders en gemeente, nu u dit leest, willen we u vragen samen met ons oog en hart te hebben voor onze jeugd.  Zodat we hen een veilige plek kunnen bieden waar ze kunnen groeien in hun relatie met God. Merkt u iets  op, zit u ergens mee, laat het ons weten.

Ten slotte willen wij u vragen om gebed. Wilt u bidden voor onze jongeren, van klein tot groot. Wilt u bidden voor alle jeugdwerkers en de activiteiten die zij voor onze jeugd organiseren. Wilt u bidden dat wij allemaal de liefde van Jezus door mogen geven aan de volgende generatie.