Deelname Kinderkerstfeest 2017

Geschreven door Leiding Kindernevendienst op . Gepost in Kindernevendienst

Aan alle club-, kindernevendienstkinderen en ouders van de Maranathakerk2016-12-opgave kinderkerst

Onderwerp: deelname kinderkerstfeest 2017

Dag allemaal,

Wij zijn alweer gezellig druk met de voorbereidingen voor het kinderkerstfeest welke gehouden wordt op zondagmiddag 24 december 2017 om 15.30 uur. We hopen dat we met elkaar een hele mooie en fijne middag mogen hebben.

Om dit allemaal goed te laten verlopen hebben we jullie hulp hard nodig! We gaan o.a. weer cupcakes versieren!!!
Deze worden weer gesponsord door: Plus Ederveen en zijn overheerlijk lekker. Ze worden nog feestelijker als jullie ze mooi gaan versieren! Alle kinderen krijgen dan 's avonds aan het einde van het kinderkerstfeest zo'n heerlijk cakeje mee.
Het cupcakes versieren is op zaterdag 23 december 2017 vanaf 10.00 in de kelder van de kerk.

Ook zijn we op zoek naar kinderen die een versje/gedichtje willen voorlezen/opzeggen.
Het versje/gedichtje kun je thuis oefenen.
Lijkt het je leuk om mee te doen vul dan hieronder het aanmeldstrookje in. Graag inleveren bij de kindernevendienstleiding, uiterlijk vóór zaterdag 16 december 2017.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons en zien met veel plezier jullie reacties tegemoet. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u terecht bij de leiding van de Kindernevendienst of contact opnemen met Marjon Roelofsen (06-50442927).

Hartelijke groeten,
Leiding KindernevendienstWie wil er mee helpen: het kinderkerstfeest is vóór en dóór kinderen?

Wie wil er mee helpen: het kinderkerstfeest is vóór en dóór kinderen?

***********************************************************************

Naam: _____________________________________________________________

Mailadres ouders: __________________________________Tel.nr________________

Leeftijd: _________ Ik zit bij de club op /kindernevendienst in ______________________

Ik wil meedoen met het kinderkerstfeest (meerdere keuzes mogelijk):

0 Cupcakes versieren, zaterdag 23 december van 10.00 tot ongeveer 11.00 uur in de kelder van de kerk (voor alle kinderen van groep 1 t/m 8)

0  ____________________________ wil als ouder meehelpen bij het versieren van de cakejes.

0 Voorlezen versje/gedichtje (4 regeltjes)

Je mag je ook aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons en zien met veel plezier jullie reacties tegemoet. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u terecht bij de leiding van de Kindernevendienst of contact opnemen met Marjon Roelofsen (0318-574283) of iemand van de KNDleiding.

Hartelijke groeten,
Leiding Kindernevendienst