A10: Gemeente Groei Groepen

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

Startavond GemeenteGroeiGroepen woensdag 13 september

A10Woensdagavond 13 september om 20.00 uur is de startavond van de GemeenteGroeiGroepen voor iedereen die interesse heeft in deelname aan een GemeenteGroeiGroep en iedereen die al deelneemt. Op deze avond staan we stil bij de werking van een GemeenteGroeiGroep, legt dominee Hansum uit wat het belang is van een GemeenteGroeiGroep en doen we een korte Bijbelstudie. Daarnaast kun je het boekje kopen (EUR 8,95), je aanmelden voor een groep en worden eventuele nieuwe groepen samengesteld.

Een GemeenteGroeiGroep is een laagdrempelige manier om te groeien in geloof, in de kerk en in gastvrijheid. Met circa 8-14 personen kom je eens in de twee of drie weken bij één van de leden samen om de Bijbel te openen. In veel GemeenteGroeiGroepen wordt ook gezongen en gebeden. Daarnaast bouw je een band met elkaar op, waardoor je er voor elkaar bent wanneer de ander hulp nodig heeft. Aan de hand van een jaarlijks thema sla je de Bijbel met elkaar open en ontstaan er veelal goede gesprekken. Het maakt niet uit hoeveel Bijbelkennis je hebt, iedereen is welkom in een groep. Zo leert iemand met wat minder kennis van iemand met meer kennis en wordt andersom degene met meer Bijbelkennis weer getriggerd. Feitelijk is een GemeenteGroeiGroep een klein kerkje in de kerk.

Je kunt je ook nu alvast aanmelden voor een avondkring of voor de nieuw te starten ochtendkring. Dat kan bij de coördinator van de GemeenteGroeiGroepen Tonny van Dijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via (06) 19 41 29 50. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. Hij staat je graag te woord.

Aanmelden kan via de rode knop hiernaast, of door te mailen naar het bovengenoemde email adres.

Doelgroep Volwassen van ca. 20 jaar tot 100+.
Onderwerp Bijbelstudie
Datum Startdatum woensdag 13 september 2017