A12: Michacursus Goed en Recht doen

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

Michacursus: goed doen en recht doen!
Micha-cursus

"Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de Heer van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God". (Micha 6:8)
15 januari start binnen onze gemeente de Michacursus: een cursus van vijf bijeenkomsten en een praktijkdag. De cursus wil laten zien hoe je samen en als individu kunt groeien in goed en recht doen: je betrokkenheid bij mensen en je zorg voor de schepping. Jouw omgang met het milieu, jouw gedachten over kwetsbare mensen in de samenleving, de spullen die je koopt: het doet ertoe. Jij kunt het verschil maken. Het verschil tussen verbondenheid en eenzaamheid, tussen duurzaamheid en uitputting, het verschil tussen helpen en laten verkommeren. De Micha Cursus is gemaakt voor iedereen die wil weten hoe de Bijbel spreekt over gerechtigheid en recht doen. De cursus stimuleert om vanuit gelovig perspectief om te gaan met mens en milieu.
Start: 15 januari 2018
Inlichtingen: Kees Verduijn, Giel Stomphorst
Opgave voor 8 januari via de websiteaanmelden

Doelgroep De Micha Cursus is gemaakt voor iedereen die wil weten hoe de Bijbel spreekt over gerechtigheid en recht doen.
Datum Maandagavond 15 en 29 januari; 12 februari; 5 maart , 24 maart (zaterdag) en 10 april (dinsdagavond)
Tijd 18:15uur (gezamenlijke maaltijd)
19:30uur tot 21:30uur (cursus)
Plaats Zie website http://www.michanederland.nl/cursus/
Materiaal Gebruik van materiaal van Micha-Nederland
Kosten Cursusboekje + bijdrage voor de maaltijd
Contact Werkgroep Groene Kerk; Giel Stomphorst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Kees Verduijn - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opgave Via de website Maranathakerk