C1: Israëlreis

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

Vanaf maandag 9 oktober kan er ingeschreven worden op de Israëlreis , die van 12 tot 20 april 2018 gehouden wordt. Dit kan rechtstreeks op de website van Mozaïektravel in Nijkerk. Binnenkort verschijnt via een link ook een promotiefilmpje voor de reis op de website van de Maranathakerk.
De informatiefolder over de reis ligt in de hal van de kerk. Verdere informatie bij Bert Hazeleger.

C1Van 12 t/m 20 april staat er een prachtige Israëlreis op het programma.
Met het thema: "Ik zal er zijn" willen we in de voetsporen van Jezus treden. Dat doen we o.a. door een gedeelte van de Jesustrail te lopen. Het gedeelte van Kana naar Kibboets Lavi, waarna we de volgende dag via Mount Arbel afdalen richting Kapernaüm. Op de laatste dag lopen we ook de Emmaüswandeling.
Verder staan er nog veel interessante onderdelen op het programma zoals de Golanhoogte, Massada, meer van Galilea en Bethlehem. De laatste 3 dagen brengen we door in Jeruzalem, waar o.a. Gethsemanee, de Olijftuin en St. Anna's Church op het programma staan.
Verder bezoeken we daar Yad Vashem, de plek waar de Joodse slachtoffers van de Holocaust en de redders van de Joden herdacht worden.
Tijdens de reis zal ds. Jaap Hansum op verschillende plaatsen Bijbelstudies verzorgen.

Doelgroep Leden van de Maranathakerk die over een redelijk goede conditie bezitten.
Datum Donderdag 12 april tot en met vrijdag 20 april. (onder voorbehoud)
Plaats Israël (reis) – Maranathakerk (informatieavond)
Materiaal n.v.t.
Kosten ca €1500,- / €1600,- per persoon