C4: kunst in de kerk

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

Na de eerste enthousiast ontvangen expositie voor en door gemeenteleden in de Maranathakerk in 2015 komt er nu een tweede... Als uitgangspunt is het jaarthema 'Ik zal er zijn' gekozen met als referentielied 663 'Al heeft Hij ons verlaten'. Ook nu krijgt u weer de gelegenheid om mee te doen en uw gaven en talenten in te zetten tot opbouw en samenbinding van onze gemeente. Want dat (werken aan) Kunst verbindt, is wel gebleken!

Houdt u zich bezig met zang, dans, musiceren, boetseren, schilderen, bloemschikken, poëzie, bewerking van hout / textiel, of welke (amateur) kunstuiting dan ook, dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het project 'Kunst in de Kerk'. Iedereen is van harte welkom. Het gaat niet om niveau, maar wel om elkaar te inspireren en om samen te werken rond het thema.

Zaterdagmiddag 4 november a.s. staat er een bezoek aan het Platform Kerk en Kunst gepland, alwaar professionele kunstenaars hun werk toelichten.

Het project zal op Weeszondag 25 maart 2018 afgesloten worden tijdens een kerkdienst (o.l.v. Ds. Jaap Hansum) met aansluitend een expositie in de kerk, die daarna nog te bezichtigen is. Tevens zal er een boekje samengesteld worden van de getoonde werken.

Doelgroep Alle creatieve gemeenteleden
Datum Informatieavond: Woensdag 11 oktober om u te laten informeren, inspireren en verrassen.
Bent u verhinderd dan kunt u ook altijd nog later instromen.
Tijd 19:30uur tot 20:30uur
Plaats Maranathakerk
Opgave Via de website Maranathakerk, maar spreek ons gerust even aan voor meer informatie.