Filmavond 26 januari War Room

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

2018-01-26-Filmavond-siteFilm War Room in het Westhoffhuis

Op vrijdag 26 januari a.s. wordt in het Westhoffhuis op initiatief van ds. Jaap Hansum en de Taakgroep Vorming & Toerusting de film War Room vertoond,een film over de kracht van het gebed in het huwelijk, bij het opvoeden van kinderen, in vriendschappen enz.

Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk.

Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een "war room" moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony's verborgen worstelingen aan het licht.
Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara's overtuiging, dat overwinningen niet toevallig zijn, bewezen wordt.

Tevens is dit de laatste avond in de Week van het gebed. Deelnemers aan de gebedsweek zullen voorafgaand (om 18.00 u.) een bijeenkomst hebben in het Westhoffhuis en vervolgens ook de film bekijken.

De inloop is vanaf 18.45 u. en de film begint om 19.15 u. Na afloop zal ds. Jaap Hansum de film weer nabespreken met de filmliefhebbers.
De entree bedraagt deze keer € 2,50.

Allen hartelijk uitgenodigd voor deze boeiende film!