40 dagentijd 2018: Onvoorwaardelijke liefde

Geschreven door Taakgroep ZWO op . Gepost in Taakgroep ZWO

2018-40dagentijd

40 dagentijd 2018: onvoorwaardelijke liefde

De veertig dagentijd is de periode voor Pasen. Van oudsher is dit een tijd van inkeer, bezinning en gebed. We staan stil bij het lijden van Jezus én bij het lijden van onze naasten, dichtbij en ver weg. Ook dit jaar willen we de campagne van Kerk in Actie ondersteunen.

Het thema is dit jaar: ‘Onvoorwaardelijke liefde’. In deze 40 dagentijd staan wij stil bij moeders, vaders, verzorgers én grootouders in alle delen van de wereld die de ruggengraat van de samenleving vormen. Door hun inzet krijgen hun kinderen én hun gemeenschap nieuwe hoop en kracht. Wij ondersteunen hen, zodat zij moedig door kunnen gaan.

Helpt u mee? Laten wij net zo liefdevol zijn als Jezus. Hij zei: Zoals Ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar lief hebben.

Op zondag 4 en 11 februari na de ochtenddiensten is er gelegenheid de 40-dagenkalender aan te schaffen die geheel gewijd is aan het thema. Ook zullen de collecten van deze zondagen worden toegelicht. We bevelen de collectes en de kalender van harte bij u aan. Kosten van de kalender: € 4,00.