Kerkagenda en beschikbaarheid ruimtes

op . Gepost in Agenda en rooster

In de kerkagenda kunt u alle activiteiten vinden die plaatsvinden. metagendablokOnder andere de zondagsdiensten de catechesegroepen, de kringen, activiteiten van Vorming en Toerusting etc.

Wilt u een ruimte reserveren voor een kerkelijke activiteit gebruik dan alstublieft het formulier Aanvraag ruimte op die manier heeft de beheerder gelijk alle nodige gegevens bij de hand.

Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken neem dan telefonisch contact met hem op via telefoonnummer: 0318-484931

In de agenda die onderverdeeld is in kwartalen kunt u zelf alvast kijken welke activiteiten er gepland staan, alleen na bevestiging van de beheerder (of het verschijnen in de agenda) kunt u er zeker van zijn dat deze ruimte ook beschikbaar is.

Wilt u ruimte reserveren voor een andere niet kerkelijke activiteit neem dan contact op met onze kerkrentmeesters. Zij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,
Peter Brinkman 0318-484931
Cor Scherrenburg 06-30899232 of 0318-485580
Ceel Schuurman 06-49974892

(Agendabeheer Maranathakerk Lunteren)

NB: Voor begrafenisondernemers en uitvaartverzorgers hebben wij een apart formulier gemaakt voor het aanvragen van ruimte voor condoleances en begrafenissen.
Zij kunnen deze invullen via de link Reserveren Condoleance/begrafenis