Doopdienst 15 oktober 2017

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Doopdiensten 2017

Doopouders graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kan ik jullie de originele foto's sturen via wetransfer zodat jullie die kunnen downloaden. Wat jullie hierboven zien zijn de verkleinde foto's.

Doopdienst 19 februari 2017

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Doopdiensten 2017

In deze dienst werd de doop bediend aan:

  • Bo Evi van de Fliert
  • Mette Juultje Johanna Henzen
  • Benthe Berendina Hol
  • Sam Lokhorst
  • Henri Sellier
  • Gijsbertus Giel Snellen

Doopdienst 30 oktober 2016

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Doopdiensten 2016

In deze dienst wordt de doop bediend aan:Janna Maria Féline Bos, Julian Jan Dirk van Essen, Suus Alice Jansen,
Daniëlle Mulder, Bobbi Thomassen en Hanke Gerharda Uenk

Fotomateriaal aanleveren

Bent u bij een kerkelijke activiteit geweest? En heeft u foto's gemaakt? Het is mogelijk om deze via deze site met anderen te delen. U kunt ze via de link mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard is ook een stukje tekst over de activiteit daarbij welkom.

U kunt uw foto's mailen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze op een usb stickje of cd-tje te zetten en ze aan ons af te geven. Het liefst wel zo snel mogelijk nadat een activiteit heeft plaatsgevonden.

Met vriendelijke groet, Wim & Rogine van Ede

Een foto bestellen

Is er een foto op de site die u zelf graag zou willen hebben om af te drukken. Dat kan! U kunt dan een mail sturen met daarbij een omschrijving of fotonummer om welke foto het precies gaat. We zullen deze foto dan naar u toe mailen in het originele formaat. Foto's zijn rond de 5mb. We kunnen dus maar 1 foto per mail sturen.

U kunt uw mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meerdere originelen ontvangen dan zullen we per mail met u overleggen wat de handigste manier is voor u om ze te ontvangen. Eventueel is een cd of dvd tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar. Of u kunt langskomen met een usb stickje