Startzondag 2014

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Gemeente activiteiten 2014

Wat een goed, geweldig fijn en inspirerend startweekend hebben we achter de rug!
Er was zo veel animo om te helpen bakken, braden, hand- en spandiensten (achter de schermen) te verlenen...we kijken met dankbaarheid terug op de start van het nieuwe seizoen, dat begon op 27 en 28 september. De zaterdagmiddag-barbeque werd goed bezocht, de zon scheen, het eten was heerlijk en de Vesper een mooi afsluitend bezinningsmoment.

Zondagmorgen werden we overweldigd door de enorme hoeveelheid eigen baksels die u aanvoerde voor het taartenbuffet na de ochtenddienst! Wat zag dat er prachtig uit en wat smaakte het goed, terwijl we elkaar in de hal en buiten ontmoetten. Vervolgens kreeg die ontmoeting een wat intiemer karakter middels een kennismakingsspel met gekleurde briefjes; men ging met iemand in gesprek (met dezelfde kleur) die men nog niet kende. Na een tijdje zochten de tweetallen een ander setje van twee op en vertelde aan elkaar wie men zojuist had leren kennen. Uiteindelijk bespraken we in groepjes van acht personen het thema van de preek; 'uit welke Bron leef jij?' Dat leverde boeiende en interessante gesprekken op. Het is bijzonder om te ervaren dat we als gemeenteleden vaak veel meer gemeen hebben dan gedacht...zeker als we elkaar een beetje leren kennen. Wij danken nogmaals iedereen die zich heeft ingezet en hopen van harte dat het startweekend een opmaat was om elkaar op een ander moment in onze Maranathakerk te ontmoeten. Er zit vast iets bij het programma dat u aan zal spreken, van harte welkom!

Janneke van de Kaa

Fotomateriaal aanleveren

Bent u bij een kerkelijke activiteit geweest? En heeft u foto's gemaakt? Het is mogelijk om deze via deze site met anderen te delen. U kunt ze via de link mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard is ook een stukje tekst over de activiteit daarbij welkom.

U kunt uw foto's mailen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze op een usb stickje of cd-tje te zetten en ze aan ons af te geven. Het liefst wel zo snel mogelijk nadat een activiteit heeft plaatsgevonden.

Met vriendelijke groet, Wim & Rogine van Ede

Een foto bestellen

Is er een foto op de site die u zelf graag zou willen hebben om af te drukken. Dat kan! U kunt dan een mail sturen met daarbij een omschrijving of fotonummer om welke foto het precies gaat. We zullen deze foto dan naar u toe mailen in het originele formaat. Foto's zijn rond de 5mb. We kunnen dus maar 1 foto per mail sturen.

U kunt uw mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meerdere originelen ontvangen dan zullen we per mail met u overleggen wat de handigste manier is voor u om ze te ontvangen. Eventueel is een cd of dvd tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar. Of u kunt langskomen met een usb stickje