Follow-up en jeugddienst 29 november

Geschreven door Caroliene van den Berg op . Gepost in Speciale diensten 2015

Afgelopen zondagmiddag en avond (29 november) bruiste de kerk van de jongeren. De tieners waren om 16.15u in de kerk en gingen helemaal los op levend bingo. We hebben heerlijk met elkaar gegeten. Het was reuze gezellig. De band was lekker aan het oefenen en ook de dansers brachten hun levendigheid mee. De jongeren van Youth Alpha kwamen ook gezellig eten. En de 15+-ers hebben enorm genoten van hun moment bij Reinate thuis.

Rond 18.45u ontmoetten we elkaar allemaal in de dienst. Het thema was "On my way to heaven" Wat je hier op aarde doet, heeft waarde voor wie je later in de hemel zult zijn. Dat te weten, bepaalt je keuzes, die je hier maakt. Als commitment kreeg iedere jongere een armbandje met de tekst "On my way to heaven" om zo jezelf en anderen er aan te herinneren, dat we op weg zijn naar onze Koning.

We hebben genoten van de vlaggendansers, mooi om te zien hoe zij vol overgave en toewijding dansen.

Kortom een zondag met woorden en ervaringen om in je hart te bewaren.