Maak kennis met ... Jan Vink

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Maak kennis met

vink-JanJan Vink geboren op 23-01-1970
Ik woon samen met mijn vrouw Petra en onze zoon Guo-En sinds februari 2007 in Lunteren op de Willem Welgravenlaan (doodlopende stuk).

Ik ben in de Maranathakerk terecht gekomen na onze verhuizing in februari 2007 van Ede naar Lunteren.

Voor wie heb je veel bewondering?
Ik heb veel bewondering voor mensen die ondanks tegenslag positief blijven en in het goede blijven geloven.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Ik wil wel ruilen met een acteur, lijkt me leuk om eens een dag te acteren. Ja en welke acteur dan? Ik vond Louis de Funes altijd wel leuk.

Hoe ziet een ideale dag er voor jou uit?
Mijn ideale dag bestaat uit uitslapen, beetje televisie kijken en gamen, 's avonds uit eten gaan en vooral niets moeten.

Wat is je favoriete boek, film of Bijbelse figuur en waarom?
Ik heb eigenlijk niet 1 favoriete film, maar en hele reeks: de James Bondfilms.

Wat verwacht je van een kerk?
Ik verwacht van de kerk een plek te zijn waar je gemeente kunt zijn en waar je ook jezelf kunt zijn. Verder moet de kerk volgens mij je ook kunnen aanspreken op datgene wat niet in overeenstemming
is met de bijbelse waarden en normen en aan de andere kant moet ze ook oog hebben voor de blijde kant van het geloof.intervieuwmetmicrofoon

Wat is jouw aandeel in de MK?
Ik ben donderdagavond koster, breng de kerkbode rond, ben lid van de groep mensen die elke zondag je welkom heten en ik breng ook elk jaar de kerkbalans rond.

Wat vind je van koffiedrinken na de ochtenddienst?
Koffiedrinken na de dienst hoeft voor mij persoonlijk niet; dat is mijn ding niet zo.

Wat is voor jou de leukste manier om 50 euro uit te geven?
Besteden aan een mooi gamespel.

Waar zou je graag beter in willen zijn?
Ik zou graag wat meer inlevingsvermogen willen hebben.

Wat is jouw grootste kracht?
Eerlijkheid