Maak kennis met ... Cor & Ankie Mulder

Geschreven door Cor & Ankie Mulder op . Gepost in Maak kennis met

Mulder-Cor-AnkieNaam, geboortejaar:
Cor (1953) en Ankie Mulder (1955).

Hoe woon je en met wie? (mensen,dieren).
Wij wonen in Lunteren en hebben 4 kinderen,van wie er drie getrouwd zijn. We hebben 4 kleindochters en we hebben een hondje Binky.

Wanneer en hoe ben je in de MK terecht gekomen?
We zijn sinds februari 2014 lid van de Maranathakerk. We komen officieel vanuit de "Grote Kerk". Daarvoor kerkten we in De Ark en de Nieuwe Kerk in Ede (daar woonden we ook). Wat ons erg aantrekt in de MK is de open sfeer, de andere manier van preken zodat je er gedurende de week nog over na kunt denken/praten.

Voor wie heb je veel bewondering?
Voor mensen die altijd klaar staan voor anderen.

Hoe ziet een ideale dag er voor jou uit?
Op een mooie dag is het lekker weer. We staan niet te laat op, lekker rustig ontbijten, wandeling maken met Binky, daarna een stuk fietsen, ergens lekker op een terrasje wat drinken en kletsen. Maar ook een lange strandwandeling
met chocomel aan het einde vinden we heerlijk.

Wat is je favoriete boek, film of Bijbelse figuur en waarom?
Cor is dol op James Bond films. Ankie is nogal dol op muziek van Elvis Presley. Daar kun je heel veel kanten mee op,gospel, rock en roll, romantisch. intervieuwmetmicrofoon

Wat verwacht je van een kerk?
Een plaats waar je je thuis voelt en waar je geestelijk opgeladen wordt.

Wat is jouw aandeel in de MK?
Cor is kerkrentmeester. Ankie heeft op dit moment nog veel andere zorgtaken.

Wat vind je van koffiedrinken na de ochtenddienst?
Doen we soms wel eens en wel leuk dat je dan steeds andere mensen spreekt. Meestal gaan we echter naar onze moeders.

Waar zou je graag beter in willen zijn?
Wij zouden heel graag muzikaal zijn... helaas dat zit er niet in.

Wat is jouw grootste kracht?
Men zegt dat ik goed kan luisteren, maar mijn vrouw vindt dat dat wel meevalt.

Je wordt gedwongen je huis te verlaten en mag twee dingen meenemen. Wat neem je mee?
Huisgenoten, zo die aanwezig zijn en m'n mobieltje.

Als je de kans had om je leeftijd te veranderen, zou je dan jonger of ouder willen zijn, en waarom?
Jonger zijn heeft zijn voordelen, zeker wanneer het je gezondheid betreft, maar de leeftijd die we nu hebben is ook wel goed. Je maakt je misschien wat minder snel druk over bijzaken.