Maak kennis met... Tina Willemsen

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Maak kennis met

Willemsen-TinaMaak kennis met ...Tina Willemsen
Wees jezelf, een origineel is altijd meer waard dan een kopie

Mag ik me even voorstellen?
Ik, Tina Willemsen ben getrouwd met Wout Willemsen en samen hebben we 3 kinderen. Eline, Vera en Jasper van 7, 5 en 2 jaar oud. Wij hebben in de bebouwde kom van Lunteren gewoond daar had
ik een hondentrimsalon aan huis. Vorig jaar zijn wij buitenaf gaan wonen. Op deze plek hebben we een hondentrimsalon en een hondenpension gevestigd. Af en toe fokken we een nestje met
onze eigen honden. Ik vind het heerlijk om met de honden en de kinderen lekker te gaan wandelen in het bos, lekker de natuur in.

1. We zijn benieuwd hoe voor jou een dag eruit ziet. Kun je dat eens beschrijven?
Ik sta vroeg op, dan ga ik voordat de kinderen wakker zijn naar de honden om ze uit te laten en te voeren. Daarna de kinderen aankleden, samen eten en naar school brengen, 2 van de 3 tenminste, Jasper blijft nog lekker bij mij thuis. Er zijn dagen dat ik de hele dag trim dan is hij bij zijn oma. Tussendoor nog honden wisselen in de speelweide. De dagen dat ik niet trim maak ik de kennels en speelweide schoon. Was ik de voerbakken enz. Voor je het weet is het weer tijd om de kinderen van school te halen. Dan drinken we wat samen, ik ga eten koken. Vaak is Wout op tijd thuis dan gaat hij de honden uitlaten en  voeren. Samen eten en het is zo weer bedtijd voor de kinderen. De avond is ook zo om, als ik niet hoef te werken vind ik het lekker bij mooi weer in de tuin bezig te wezen en ik sport ook nog 1 avond in de week.

2. Je jeugd heb je doorgebracht in:intervieuwmetmicrofoon
Lunteren, altijd al naar de Maranathakerk gegaan in mijn jeugd met mijn ouders.

3. Wat is je vroegste herinnering aan deze tijd?
De kindernevendienst, dat was toen nog in het Mavo gebouw aan de overkant van de weg.

4. Wanneer ontdekte je dat je toch niet zonder God wilde leven?
Ik ben van jongs af aan opgegroeid met God dus echt een leven zonder God heb ik gelukkig niet gehad, nu je ouder wordt en zelf moeder bent wordt het gevoel wel sterker dat je niet zonder God kunt leven.

5. De Maranthakerk is voor mij:
Een fijne plek om samen naar Gods Woord te luisteren en erover te zingen.

6. Welk Bijbelgedeelte of persoon spreekt je het meeste aan.
David en Goliath, voor al Davids onbevreesheid doordat hij sterk in Gods steun geloofde

7. Je bent een kei in:
Luisteren

8. Als ze je midden in de nacht wakker maken waar mag dat dan voor zijn?
Voor chocolade maar ook voor een lekker bord met zuurkool.

9. Wat vind je het meest irritante wat je kunt bedenken?
Mensen die alleen maar met de telefoon bezig zijn.

10. Welk aandeel heb jij in onze gemeente?
Ik pas op de allerkleinste bij de peuterdienst.

11. Als jij een lied zou mogen opgeven voor a.s. zondag dan gaan we luisteren naar?
Abba Vader