Maak kennis met...Herbert Gijsbertsen

Geschreven door Herbert Gijsbertsen op . Gepost in Maak kennis met

Gijsbertsen-HerbertMaak kennis met: Herbert Gijsbertsen.

Ik ben 24 jaar en al weer ruim 2 jaar getrouwd met Mariëlle. We wonen in Lunteren. Voor mijn werk doe ik het onderhoud/reparatie en de verkoop van tuin- en parkmachines. Mijn hobby is quad rijden. Eigenlijk hou ik van alles met een motor(tje)! Maar een boom omzagen. Of werken op en rond de boerderij mag ik ook graag doen.

Wanneer en via welke weg ben je in de Maranathakerk gekomen?
Wij hebben samen gezocht naar een kerk waar we ons thuis voelen. Met Mariëlle heb ik het eerste jaar van de Bouwstenen Bijbelschool gevolgd. Sindsdien gaan we hier naar de kerk.

Wat is de Maranathakerk voor jou?
Een plek waar je kan en mag zijn wie je bent en je geloof kan laten groeien of delen met anderen.

Neem je deel aan activiteiten van Vorming & Toerusting?
Dit seizoen ben ik gestart bij de belijdenisgroep en geef ik club aan de jongens van groep 6/7/8.

Welk lied of psalm raakt je, hoor of zing je graag (en waarom)?
Tienduizend redenen. Dit lied is gezongen op onze bruiloft. Het herinnert mij er elke keer weer aan dat er zoveel dingen zijn om dankbaar voor te zijn.

Het Heilig Avondmaal
Op dit moment heb ik heb er niet zoveel mee. Voor mezelf leg ik de lat vaak te hoog. Ik vind het nog lastig wat ik ermee moet.

Heb je een dierbare (jeugd)herinnering?
Leren trekker- en auto rijden met mijn opa. Als kleuter zat ik al op zijn schoot achter het stuur (natuurlijk alleen op landweggetjes ...). Later met mijn vader achter het stuur in de Reutemeteut op de Oud Lunterse Dag.

Is er iets wat je hebt meegemaakt/geprobeerd en waarvan je zegt Dat doe ik nooit meer!
Ja zeggen op de vraag of iemand je moeilijke vragen mag stellen voor het kerkblad, haha!

Welke droom heb je?
Een huisje met wat ruimte eromheen voor een hond, een paar kippen en een geit. En natuurlijk mijn quad!

Leven uit Genade: wat is dat voor jou?
Elke nieuwe dag groeien in mijn geloof om zo te worden wie ik hoor te zijn.

Waar geniet je van?
Na een drukke week de quad 'anslippen' en de zon tegemoet rijden.

Bedankt Herbert!