Maak kennis met...Jeanette Hendriksen

Geschreven door Jeanette Hendriksen op . Gepost in Maak kennis met

Hendriksen-JeanetteEven voorstellen:
Mijn naam is Jeanette Hendriksen, Getrouwd met Henk en samen hebben wij drie kinderen; Jamy van 22, Anky van 20 en Rick van 16. Ik werk bij 'De Werelt' in Lunteren en in mijn vrije tijd ga ik twee keer in de week hardlopen, het liefste in het bos! Graag ga ik met vriendinnen naar brocante markten en struin ik rommelmarkten af of van die oude schuren vol met oude spullen.

Waarom heb je destijds voor de Maranathakerk gekozen?
In 1994 zijn wij lid geworden van de Maranathakerk. Ik vond het belangrijk dat de kinderen op hun niveau iets aangeboden krijgen.

Het jaarthema is: "Leven uit genade"; wat betekent dit voor jou?
Leven uit genade betekent voor mij dat ik alles in Zijn handen mag leggen en niets alleen hoef te doen. God is er altijd! Dat weet ik van jongs af aan en dat heeft mij nooit losgelaten.

Gaven en talenten, hoe zie jij dat?
Gaven worden door de Heilige Geest gegeven en zijn bedoeld om in te zetten. Talenten zijn meer door je omgeving bepaald, maar kunnen wel tot gaven worden.... Als je goed kan zingen, kan je daarmee ook christelijke liederen gaan zingen!

Als je uit iedereen in de wereld kon kiezen, met wie zou je dan uit eten willen?
Ik ga het liefst uit eten met mijn man en kinderen, ouders, schoonouders en zus en broers met aanhang. Ik heb een fijne, gezellige familie om mij heen waar ik heel dankbaar voor ben, uit eten gaan vind ik al een kostbaar moment als iedereen aanwezig kan zijn. Onlangs ben ik een weekend weggeweest met mijn ouders, zus en broers en aanhang..... Dat was waardevol!

Hoe ziet jouw perfecte dag er uit?
Ik vind een dag al gauw perfect wanneer ik goed uitgerust ben, dan kan ik alles aan en heb veel energie om bijvoorbeeld heerlijk te schaatsen met mijn gezin of voor andere leuke dingen. Daarna lekker te gaan eten en 's avonds heerlijk bij onze houtkachel na genieten van de mooie dag!

Wat betekent vriendschap voor jou?
Vriendschap betekent voor mij samen mooie momenten delen en lekker veel lachen. Maar ook samen de moeilijke momenten delen en er zijn voor iemand als dat nodig is.

Dromen en idealen, wat wil je ooit nog eens doen?
Een mooie verre reis maken met mijn gezin!

Wat maakt jou nu blij?
Mijn geloof maakt mij blij.

Je mag een lied opgeven, welk lied wordt het?
Alle muziek van Sela maar in het bijzonder lied 717 (Stil mijn ziel wees stil) en 616 (Houd mij dicht bij U) en dan gezongen door Sela!

Dank je wel Jeanette!