Maak kennis met...Teunie & Evert-Jan Klok

Geschreven door Familie Klok op . Gepost in Maak kennis met

Maak kennis met Evert-Jan (1963) en Teunie Klok (1967)

Hoe woon je en met wie?
Wij wonen samen met onze kinderen Timon en Lisanne op de Marskamp in Lunteren

Wanneer en hoe ben je in de MK terecht gekomen?
Na jaren niet meer na de kerk te zijn gegaan kwam ik eind jaren 90 een paar keer in de Maranathakerk en heb toen in 2000 belijdenis gedaan. Toen we in 2004 trouwden kwam Teunie met me mee naar de Maranathakerk.

Voor wie heb je veel bewondering?
Voor mensen in de zorg, die altijd weer klaar staan om mensen die in de ellende zitten te helpen.

Hoe ziet een ideale dag er voor jou uit?
De zondag, dat is de enige dag dat we als gezin allemaal samen thuis zijn. ‘s Morgens naar de kerk en het is leuk om dan ’s middags iets leuks samen met de kinderen te gaan doen.

Wat is je favoriete boek, film of Bijbelse figuur en waarom?
Teunie; ik lees graag romans van christelijke schrijvers zoals Karen Kingsbury, Deborah Raney en Francine Rivers. Ook ben ik al jaren lid van de Eva. Evert-Jan leest graag boeken van John Grisham.

Wat verwacht je van een kerk?
Dat de kerk de liefde van Jezus uitstraalt en dat de kerk open staat voor alle mensen in vreugde, pijn en verdriet.

Wat is jouw aandeel in de MK?
Evert-Jan zit in de taakgroep Vorming en Toerusting en in de Welkomstcommissie. Teunie is redactielid van ons kerkblad en doet de oppasdienst voor de allerkleinsten.

Wat is voor jou de leukste manier om 50 euro uit te geven?
Gezellig samen uit eten gaan.

Je wordt gedwongen je huis te verlaten en mag twee dingen meenemen. Wat neem je mee?
We nemen zeker onze kinderen mee.

Als je één moment in je leven opnieuw zou mogen beleven, welk moment zou je kiezen?
De geboorte van onze kinderen is een van de mooiste momenten in ons leven, en natuurlijk onze trouwdag.

Als je Jezus één vraag zou mogen stellen, welke zou dat zijn?
Leer en help ons om te leven zoals U dat bedoeld heeft.

Als je de kans had om je leeftijd te veranderen, zou je dan jonger of ouder willen zijn, en waarom?
Evert-jan; ik wordt dit jaar 50! En dat had van mij nog best een paar jaar mogen duren. Toch zijn we allebei best tevreden met onze leeftijd!

Aan wie wil je de pen doorgeven?
Henny Neutel