Maak kennis met... Hermien Prinsen

Geschreven door Hermien Prinsen-vd Berg op . Gepost in Maak kennis met

Naam:
Hermien van den Berg geboren in Barneveld 1967. Ik ben getrouwd met Louiz Prinsen en samen hebben we 3 kinderen; Laila, Lukas en Willemijn. Wij wonen in Lunteren aan de Hertenlaan

Wanneer en hoe ben je in de MK te- recht gekomen?
In 1990 zijn we in de Maranathakerk getrouwd daarvoor kwamen we er ook al regelmatig.

Voor wie heb je veel bewondering?
Ik heb veel bewondering voor zieke mensen die ondanks hun ziekte er het beste van proberen te maken. Vaak genieten ze van kleine dingen.

Wat verwacht je van een kerk?
Ik verwacht dat de kerk een plek is om tot rust te komen. Saamhorigheid te vinden met andere gelovigen zodat je er weer tegen kunt. Ook vind ik het belangrijk dat de kerk met zieken mensen meeleeft en met andere mensen die het moeilijk hebben.

Wat is jouw aandeel in de MK?
Ik help met de meisjesclub groep 5-6 op de woensdagavond.

Wat vind je van koffiedrinken na de ochtenddienst?
Koffiedrinken naar de ochtenddienst vind ik goed maar niet als dat pas rond 11 uur is want dan hebben mensen vaak andere afspraken.

Wat is voor jou de leukste manier om 50 euro uit te geven?
Lekker koffiedrinken en daarna winkelen b.v. met de buurvrouw of 1 van mijn zussen.

Waar zou je graag beter in willen zijn?
Ik zou graag beter willen zijn in NEE zeggen. Zoals deze vragenlijst invullen niks voor mij . Maar het valt mee.

Je wordt gedwongen je huis te verlaten en mag twee dingen meenemen. Wat neem je mee?
Mijn gezin en veel eten.

Als je één moment in je leven opnieuw zou mogen beleven, welk moment zou je kiezen?
Alle vakanties met z'n vijven.

Als je Jezus één vraag zou mogen stellen, welke zou dat zijn?
Lieve Here Jezus hoelang nog???

Als je de kans had om je leeftijd te veranderen, zou je dan jonger of ouder willen zijn, en waarom?
Ik zou graag jonger willen zijn omdat ik de tijd toen mijn kinderen klein waren erg leuk vond. En dat komt nooit meer terug.

Aan wie wil je de pen doorgeven?
Fransisca Roelofsen