Maak kennis met.... Kees Zandsteeg

op . Gepost in Maak kennis met

Naam, geboortejaar
Kees Zandsteeg, geboren 16 maart 1959

Hoe woon je en met wie? (mensen, dieren)
Met mij vrouw Jannie en drie thuiswonende zoons: Rico, Niels en Kristian, onze dochter Eline is getrouwd met Dick en zij wonen in Barneveld.

Wanneer en hoe ben je in de MK terecht gekomen?
Wij zijn in 1997 vanuit de oude kerk overgekomen, we zaten daar een beetje op een dood spoor en na een aantal goede gesprekken met ds. Groeneveld zijn we toen overgegaan naar de Maranathakerk.

Voor wie heb je veel bewondering?
Voor mijn overleden ouders die ondanks dat ze op latere leeftijd nog 8 kinderen kregen, hard moesten werken op de boerderij er altijd voor ons waren en zorgden dat wij een prima jeugd hebben gehad.

Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Met Frank de Boer, trainer van Ajax, ben zo benieuwd hoe hij onder grote druk altijd zichzelf blijft en zijn eigen plan en visie volgt en daarbij ook nog veel succes heeft.

Hoe ziet een ideale dag er voor jou uit?
Rustig wakker worden, zonder de wekker, op mijn gemak ontbijten, kopje koffie en dan in en om ons huis wat klussen, na een goede warme maaltijd ‘s avond op de bank met een glas wijn naar een wedstrijd van Ajax kijken.

Wat verwacht je van een kerk?
Een veilige plek waar een ieder zich op zijn plaats voelt en waar iedereen en hun mening wordt gerespecteerd.

Wat is jouw aandeel in de MK?
Ben sinds kort bevestigd als Ouderling Kerkrentmeester, het echte werk moet nog beginnen, daarnaast verzorgen wij al jaren de bevoorrading van de keuken.

Wat vind je van koffiedrinken na de ochtenddienst?
Prima initiatief waarbij ik eerlijkheid halve moet toegeven dat wij meestal naar huis gaan om met ons gezin koffie te drinken.

Wat is voor jou de leukste manier om 50 euro uit te geven?
Ik ben altijd wel warm te krijgen om ergens een hapje te gaan eten, een goede fles wijn mag ook.

Wat is jouw grootste kracht?
Moeilijk dit van jezelf te zeggen maar men vindt dat ik mijn tijd wel efficiënt kan indelen en ben vaak wel in staat om voor een probleem een oplossing te vinden.

Je wordt gedwongen je huis te verlaten en mag twee dingen meenemen. Wat neem je mee?
Mijn gezin en mijn mobiele telefoon.

Als je één moment in je leven opnieuw zou mogen beleven, welk moment zou je kiezen?
Dingen opnieuw beleven gaat niet, tijd kun je niet terug draaien dus ik kijk liever vooruit bijvoorbeeld naar komende april waarin we ons eerste kleinkind verwachten.

Als je de kans had om je leeftijd te veranderen, zou je dan jonger of ouder willen zijn, en waarom?
Wat ik net ook al zei, tijd kun je niet terug draaien en ben tevreden met hoe het nu gaat en hopelijk wordt ons nog vele jaren gegeven.

Aan wie wil je de pen doorgeven?
Mevrouw van de Velde