Beamer team

Geschreven door Gerrie Harrewijne op . Gepost in Taakgroepen

staattegenapenstaartjeVoor de beamerpresenties is een beamerteam verantwoordelijk. Een vaste groep getalenteerde computerdeskundigen uit onze gemeente zorgt wekelijks voor de presentatie daarvan. Zij doen dit bij toerbeurt.

Binnen onze gemeente maken we hoofdzakelijk tijdens de ochtenddiensten gebruik van de beamer.
Alleen wanneer er 's avonds een zangdienst is, is ook 's avonds de beamer in gebruik.

Om het werkbaar te houden wat informatie en een paar richtlijnen. Elk verzoek om iets via de beamer te projecteren wordt ingediend bij; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zie colofon kerkblad), en niet rechtstreeks naar het beamerteam. Uitzondering daarop zijn eigen predikant en dhr. van Eck die de gastpredikanten regelt en hun orde van dienst ontvangt.

Twee kerkenraadsleden, Gerrie Harrewijne en Tiny de Koning beheren de afkondigingenmail en zorgen dat afkondigingen, ziekenbriefje en gevraagde voorbede bij de dienstdoende predikant en ouderlingen van dienst komen. Zij bekijken de aanvragen voor de beamer en sturen dit door naar het beamerteam. Bij twijfel wordt er overlegd met voorzitter en scriba.

metbeeldbuisvoorhoofd

Wat is belangrijk:

• Aanvragen voor beamer/afkondiging moet op vrijdag voor 18.00u. ingediend zijn.
  • Beamer: liefst 1 pagina per onderwerp, maximaal 2 pagina's.
  • Deze moet bestaan uit titel, afkondigingstekst, maximaal 50 woorden en/of 250 tekens, Optioneel een afbeelding, dan het aantal woorden verminderen. Lever een bewerkbare tekst aan, zo dat het beamerteam de tekst makkelijk kan opnemen in de presentaties.
  • Affiches van het formaat staand A4 of A5 worden voor de leesbaarheid over het algemeen gehalveerd en verdeeld over twee pagina's. Dit i.v.m. het scherm wat een liggend formaat heeft in de verhouding van 1600x900. Deze affiches zijn daarom over het algemeen niet praktisch voor gebruik.
  • Gevraagde onderwerpen worden maximaal twee keer afgekondigd en/of geprojecteerd.