Kerkradio en opnames

op . Gepost in Taakgroepen

Kerktelefoon

Chronisch zieken en bejaarden, die niet meer naar de kerk kunnen komen, kunnen door middel van de kerktelefoon de kerkdienst meemaken.

Ter bestrijding van de onkosten en om bij te dragen aan de collecten, wordt een geldbusje, of indien gewenst een acceptgiro, beschikbaar gesteld.

Sinds 1 november 2007 is het nieuwe digitale systeem vooor kerktelefoon operationeel. Middels een internetverbinding kunt u vanaf iedere willekeurig plek meeleven met de kerkdiensten en bijeenkomsten in de Maranathakerk. Op de startpagina van deze site vindt u links naar de meest recente uitzendingen

Inlichtingen over de mogelijkheden van kerktelefoon en aanvragen voor aansluiting zijn te richten aan de desbetreffende kerkrentmeester.

Dhr. E.A. van den Top,
Tel. 0318-485140,

Opnames van de erediensten

Voor hen die om bepaalde redenen tijdelijk de kerkdiensten niet kunnen bijwonen, bestaat de gelegenheid de dienst te beluisteren via www.kerkdienstgemist.nl of na afloop van de dienst via de website.

Het opnemen van bijzondere diensten op zondag en doordeweekse dagen, verzorgt Rogine van Ede. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het verkrijgen van opnames van de erediensten kunt u gebruik maken van de downloadknop op de website bij de betreffende dienst, of via www.kerkdienstgemist.nl

Ringleiding systeem

Slechthorende kerkbezoekers met een gehoorapparaat voorzien van een T-stand kunnen in het middenvak gebruik maken van het ringleiding systeem dat hier is aangebracht.