website

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Over onze gemeente

achterblauwburoOp deze website kunt u allerlei informatie vinden over onze gemeente. Het gaat om de algemene informatie dus onder andere hoe zit onze gemeente in elkaar wat valt waaronder, Wie besturen onze gemeente, welke taakgroepen vallen onder welk college en welke werkgroepen vallen daar weer onder, en wat doen ze allemaal.

Ook kunt u actuele informatie vinden over activiteiten die binnen onze gemeente plaatsvinden , foto's van activiteiten die hebben plaatsgevonden, de komende kerkdiensten en wie er in voorgaan, etc, etc.

Voor het actueel houden van de website zijn wij uiteraard afhankelijk van onze leden en bezoekers!

Dus heeft u een activiteit bijgewoond en foto's gemaakt, wilt u een activiteit melden, mist u iets op deze website? Of leest u ergens iets wat volgens u niet klopt....
Geef/stuur het alstublieft aan ons door.

Met vriendelijke groet,

Wim & Rogine van Ede