Berengroet

Geschreven door Marjon Roelofsen op . Gepost in Taakgroepen

Berengroet voor de jeugd van de jeugd van de Maranathakerk

Sinds september 2006 is er de berengroet, deze is door de Jeugdraad in het leven geroepen. De jeugd van de Maranathakerk wil graag een warme knuffel aan een ziek kind(je) geven, dit is letterlijk en figuurlijk bedoeld. In de loop van de jaren is gebleken dat dit zeer gewaardeerd wordt door de kinderen en ook zeker door de ouders.

Weet u iemand die voor de berengroet in aanmerking komt dan kunt u dit doorgeven op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan Geraline van Diermen, telefoon 0318-504551. Ook kunt u dit natuurlijk melden bij iemand van de leiding van de clubs, peuterdienst of kindernevendienst.

De richtlijnen zijn dat een kind minimaal 1 nachtje in het ziekenhuis is geweest, of iets heel naars heeft meegemaakt.
Nadat er melding van een ziek kind(je) is gemaakt zal dit de daarop volgende zondag worden afgekondigd in de kerk. Op die zondag zal ook geprobeerd worden de knuffel te bezorgen.