Gemeente Groei Groepen (GGG)

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Over onze gemeente

Naast andere bijbelstudiegroepen en gesprekskringen telt onze gemeente een aantal GemeenteGroeiGroepen (GGG).
2016-GGGroepen-site

Een Gemeente Groei Groep is eigenlijk een mini gemeente op zich. Hierin kun je samen met 8 tot 14 andere mensen God Woord bestuderen.
Je mag er voor elkaar bidden. We kunnen van elkaar leren en met elkaar meeleven.

Als je zo met elkaar een band opbouwt in de gemeente groei groep ga je elkaar zien en herkennen als we zondags in een groter verband samen komen en van tijd tot tijd het avondmaal mogen vieren. Zo mogen we de onderlinge band versterken.

Een gemeente groei groep is laagdrempelig en een unieke gelegenheid om je buurman, vriend of kennis die niet zo gewend is om naar de kerk te gaan uit te nodigen om mee te gaan om op deze manier het evangelie te delen. Op dit moment draaien er 5 gemeente groei groepen. Je kunt zelf een groep samenstellen met je buurt of je vrienden maar je kan je ook alleen aanmelden. Wij zorgen dan dat je ondergebracht wordt in een groei groep.

Een groei groep komt 1 keer in de twee of drie weken bij elkaar.

Gun je zelf de mogelijkheid om te groeien in geloof!

Doelgroep Interkerkelijk
Onderwerp Gemeente Groei Groepen