Aanmelden Gospelworkshop

Uitnodiging Gospelworkshop 2022

Gospelworkshop ‘Gospel Zingen’ in de Maranathakerk

Passie, ritme, soul, zingen en swingen is een treffende omschrijving voor de Gospelworkshop die je kan meebeleven op zondagmiddag  19 juni a.s. in de Maranathakerk.

Zangervaring niet nodig

Deze gospelworkshop is voor iedereen. Jong of iets minder jong, wel of niet gelovig, X-factor of juist niet. Zangervaring is niet nodig. Je enthousiasme en inzet maken het een onvergetelijke ervaring. Dirigent André Bijleveld, o.a. bekend van de bekende gospelformatie Gospel Boulevard, studeert met de deelnemers één of meerdere nummers in. En het ingestudeerde nummer wordt ‘s avonds door de gelegenheidszangers en zangeressen, in de zangdienst, opgevoerd. Natuurlijk samen met de enthousiaste, ervaren zangers en zangeressen van gospelkoor Next Generation.

De gospelworkshop is van 14.30 uur tot 16.30 uur, met aansluitend een maaltijd. De zangdienst met optreden start om 19.00 uur; voorganger is Ds. J. Visser. De zangdienst is vrij toegankelijk voor iedereen.

Beleef het mee!

Deelname aan de gospelworkshop kost €15 inclusief eten. Het aantal plaatsen voor de workshop is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Aanmelden kan via de website, via de aanschaf van een ticket hiernaast.

• 19 juni van 14.30 uur tot 16.30 uur
  • gezamenlijke maaltijd
  • om 19.00 uur optreden in de zangdienst
  • Kosten zijn 15 euro per persoon, dit is inclusief eten.

Heb je vragen of dieetwensen neem dan even contact op met Ina Tamerus (itamerus66@gmail.com )

(dieetwensen uiterlijk een week van tevoren doorgeven).

Deel deze pagina met anderen!