Aanpassing kerkdiensten

Aanpassing kerkdiensten naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december jl.

• Kerst Vroegdienst (vrijdagochtend) komt te vervallen
  • Kerstnachtdienst (vrijdagavond 22.00 uur) – uitsluitend digitaal (met musici)
  • 1e Kerstdag ochtenddienst (zaterdag 09.30 uur -was eerst 9.00 uur) – met 50 bezoekers (via reservering vooraf) en digitaal (met musici)
  • De dienst op 25 december om 11.00 uur komt te vervallen
  • 2e Kerstdag ochtenddienst (zondag 09.30 uur) – uitsluitend digitaal (geen musici/geen organist)
  • Oudejaarsavond (vrijdagavond 19.30 uur) – uitsluitend digitaal

Verder zijn alle diensten tot de volgende persconferentie (14 januari 2022) uitsluitend digitaal en dus ook zonder organist of combo (alles via Nederland Zingt of Youtube). Ook komen de KND en peuterdienst voor de overige ochtenddiensten te vervallen.

Aangezien we het bijzondere karakter van Kerst willen benadrukken hebben we toch besloten om op 1e Kerstdag 50 personen bij de dienst aanwezig te laten zijn. Het advies van de PKN/CIO biedt deze ruimte ook.

De Open Kerk (dinsdag en vrijdag 10.00-12.00 uur) gaat gewoon door de komende weken; we hopen, dat u daar, juist in deze bijzondere tijd, veelvuldig gebruik van zult maken. Voel u welkom voor een praatje/ kopje koffie of gewoon even stille tijd. Op beide dagen is onze predikant of kerkelijk werker aanwezig.

De kinderactiviteit a.s. vrijdag (24 december 2021) gaat wel door; waar en op welk tijdstip, dat wordt nog nader bekend gemaakt via de website. De kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven worden persoonlijk benaderd.

Deel deze pagina met anderen!