STAP IN JE SCHOENEN

Geschreven door Janneke v/d Kaa op . Gepost in Actueel

22959417-terugwijkende-voetafdrukkenSTAP IN JE SCHOENEN

Dat was een oproep van Jaap aan onze gemeente in zijn preek van 26 juni 2016. Dit motto hielp hem in een bepaalde levensfase om keuzes te maken en om aan de slag te gaan. Hij gaf het aan ons door in de hoop dat dit ons zou inspireren om ook met God in beweging te komen, op pad te gaan, onze verantwoording te nemen.

Aan welke stappen in jouw leven heeft deze oproep bijgedragen? En wat in hetgeen familie Hansum in onze gemeente betekende?

Welke soort schoen past jou, of zou je willen dragen? Gemakschoenen, wandelschoenen, stoute schoenen, zevenmijlslaarzen, aangepaste schoenen, sjieke schoenen of sloffen... En knellen ze een beetje, lopen ze lekker vertrouwd of zijn ze aan vervanging toe?

Geef er op je eigen wijze uitdrukking aan op deze schoenzool. Schrijf, teken, knip, plak; hoe en wat je wilt.

Het resultaat wordt gebundeld en aan familie Hansum meegegeven voor hun verdere tocht. Uiterlijke inleverdatum zondag 27 januari 2019, in de doos in de hal vd kerk.

Bij voorbaat dank voor de medewerking.
Vragen? mail of bel naar Janneke vd Kaa Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. M06-10549142

U kunt het bijgaande bestandje via de knop hieronder openen en daarna printen.

btndownloaden