Vrouwenmorgen: woensdag 16 oktober 2019

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Actueel

Balans - disbalans
We rennen de week in: kinderen naar school, zelf naar werk, oppassen op kleinkinderen, vrijwilligerswerk, Bijbelstudie van de kerk, tijd voor je gezin, tijd voor jezelf, mantelzorger zijn, Waar is de balans? Hoe kom je uit oude patronen van disbalans en waar vind je rust en vrede met jezelf en de ander? Op woensdag 16 oktober hopen we samen na te denken over dit thema. Elly van den Berg, docent aan de CHE, hoopt ons mee te nemen in deze zoektocht en ons aan het nadenken te zetten over de (dis)balans in ons leven. In een ontspannen sfeer en onder het genot van een “high tea”, maken we onze eigen balans op.

De Vrouwenochtend is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden die elkaar willen ontmoeten en zich verder willen verdiepen in het christelijke geloof. De morgen start om 9.15 uur en duurt tot 11.30 uur. De ochtend zal gehouden worden in de bijzaal van de Gereformeerde kerk, Oranjestraat 31 in Lunteren. Er is oppas aanwezig. Je hoeft je van te voren niet aan te melden. We hopen u en jou te ontmoeten om samen te zoeken naar Gods plannen.

.