Week van Gebed 20 t/m 24 januari

Geschreven door Tineke Bouw op . Gepost in Actueel

Maandag 20 tot en met vrijdag 24 januari worden er in Lunteren weer bijeenkomsten georganiseerd voor de Week van Gebed. U bent van harte welkom om op deze avonden van 19:00-19:45 mee te bidden in het Meestershuis naast de Oude Kerk. Voor het eerst is er dit jaar ook een ochtendbijeenkomst. Woensdagochtend bent u van harte welkom op Paardewei 14, van 9:30 tot 10:30.

weekvangebed 2020

Deze Week van Gebed voor de eenheid 2020, zoals het voluit heet wordt wereldwijd georganiseerd. Hoe mooi is het dat wereldwijd op dezelfde dag gebeden wordt rond dezelfde punten! Het thema voor dit jaar is:”Buitengewoon”.
We hopen op een goede opkomst, en ook als u niet hard op wil bidden vinden we het erg waardevol als u erbij bent!

De Week van Gebed wordt in Lunteren georganiseerd door een commissie vanuit Oude Kerk, Gereformeerde Kerk en vanuit onze kerk. Al een paar jaar zit ik namens de Maranathakerk in deze commissie. Maar omdat we nu niet meer in Lunteren wonen, draag ik deze taak graag aan iemand anders over. Het gaat om 2 korte vergaderingen per jaar en wat PR werk, al met al kost het niet heel veel tijd.
Het is erg mooi om zo met gebed bezig te zijn, vooral ook omdat het over kerkmuren heengaat. Heb je belangstelling of vragen neem dan contact met me op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik hoop u en jullie op een van de avonden te kunnen ontmoeten!
Vriendelijke groet, Tineke Bouw