Oproep: Beeld van hoop

Geschreven door Piet van Roest & Janneke van de Kaa op . Gepost in Actueel

Oproep aan alle gemeenteleden: Wat is jouw BEELD VAN HOOP?

Paulus riep op afstand de mensen in Thessaloniki op om elkaar te bemoedigen: "Dus troost elkaar en wees elkaar tot voorbeeld, zoals u trouwens al doet." (1 Thessalonicenzen 5:11). Laten wij elkaar ook tekens van hoop doen toekomen!

Welke beelden doen jou goed in deze tijd waarin het coronavirus het leven op zijn kop lijkt te zetten? Het zijn vaak zaken om ons heen, die door de drukte aan onze aandacht ontsnappen. Een gebaar van iemand, nieuw leven, een paddenstoel die groeit uit een oude boomstam, een kunstwerk, een lied, of iets heel anders? Wat bezorgt jou een glimlach op het gezicht en biedt hoop in deze bijzondere tijd?

We roepen je op om daar een foto van te maken en die samen met een korte beschrijving naar ons te mailen. Wij maken een selectie en plaatsen die iedere week op de website of in de nieuwsbrief.

Wat zijn de voorwaarden:
• Het moet een recente foto zijn. Niet van internet geplukt, maar iets dat je zelf hebt meegemaakt, gezien en gefotografeerd.
• Ontwaakt de kunstenaar in jou, dan kan het ook een foto van je creatie zijn.
• Zet bij de foto een korte omschrijving van maximaal zeventig woorden.
• Mail je tekst en foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen velen met jullie bijdragen te kunnen bemoedigen nu we als gemeente elkaar niet of nauwelijks zien. Alvast hartelijk dank voor de medewerking!
Piet van Roest en Janneke van de Kaa

Elders op de website ziet u ons beeld van hoop, wie volgt?