Doopcatechese en doopdienst 31 maart

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Uit de kerkenraad

A4De eerstvolgende doopdienst staat gepland voor zondagmorgen 31-03-2019.

Als jullie een zoon/dochter hebben ontvangen en jullie het kindje ten doop willen houden dan zijn jullie van harte welkom op de voorbereidende doopcatechese avonden. Deze worden gehouden op woensdagavond 20 en 27 maart om 20.00 uur in onze kerk. De avonden worden verzorgd door de jeugdouderlingen, Gijsbert Duijzer en Hester Wijnen. De 2e avond zal ook de voorganger van zondag 31 maart aanwezig zijn om kennis te maken en met ons na te denken over de doop. Zijn naam is ds. B.G. Versteeg uit Nijkerkerveen. Graag ontvangen we van jullie een aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt en we hopen elkaar op 20 maart te ontmoeten!