LET OP! Info ivm Corona virus

Geschreven door Gerda v/d Bunt en Cock Kroon op . Gepost in Uit de kerkenraad

In verband met het corona virus is er vanuit de kerkenraad besloten dat alle activiteiten die plaatsvinden in de kerk per direct worden stop gezet. Denk dan aan de kerkdiensten, clubs, catechese, gespreksgroepen etc. Voorlopig geldt dit voor de periode t/m 6 april a.s. Mocht het nodig zijn deze periode te verlengen dan zullen wij jullie daarover opnieuw informeren.

Let op!!!
De kerkdienst a.s. zondagmorgen zal alleen online via de kerk tv/kerkradio plaatsvinden (klik op deze regel om naar de uitzending te gaan.)

De ochtenddiensten in de komende weken kunt u online volgen.
In deze periode komen de avonddiensten te vervallen.

metkrantopdebank

NB: Namen voor kandidaten ambtsdrager verkiezingen kunnen ingeleverd worden bij de scriba, Kastanjelaan Oost 21 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een vriendelijke groet,
Gerda van de Bunt, Scribaat Maranathakerk Lunteren

LET OP!!!

Als gevolg van de ingrijpende maatregelen om het Coronavirus in te dammen zal het gewone bezoekwerk door de pastoraal medewerkers, ouderlingen en onze kerkelijk werker in de komende weken op een laag pitje staan, zeker als gaat om de meest kwetsbare gemeenteleden. Dit betekent echter niet dat er geen pastorale zorg beschikbaar is.

U kunt 'altijd' met hen contact opnemen indien u vragen of zorgen hebt. Voor crisispastoraat is Cock Kroon beschikbaar. Indien nodig en gewenst zal hij u bezoeken, tevens is hij ook telefonisch en via de email te bereiken (06 112 80 241 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De oproep om juist in deze periode extra naar elkaar om te zien door middel van een belletje of kaartje is wellicht overbodig…

Met vriendelijke groet,
J. (COCK) KROON - Kerkelijk werker