Seniorenmiddag op 25 september 2018

Geschreven door Kerkenraad op . Gepost in College van diakenen

Seniorenmiddagen – verjaarmiddagen

Al geruime tijd worden er 'verjaarmiddagen' in de Maranathakerk gehouden. Alle jarigen van 75 jaar en ouder krijgen voor een dergelijke middag een uitnodiging. Nu is de belangstelling voor deze middagen aan het afnemen, tevens is de frequentie van ontmoeting aan de geringe kant. Daarom zullen met ingang van het nieuwe seizoen de 'verjaarmiddagen' overgaan in 'seniorenmiddagen'. Deze middagen zullen vier keer gehouden worden in de periode september tot en met maart/april. Deze middagen zijn dus voor ALLE senioren (75+); tijdens de middagen is er ook aandacht voor hen die in de tussenliggende periode 75 jaar of ouder geworden zijn.

De seniorenmiddagen (14.30 uur – 16.30 uur) bieden volop ruimte voor onderlinge ontmoeting, ontspanning en bezinning; verschillende sprekers en activiteiten zullen elkaar afwisselen, ook hopen we tweemaal met elkaar de middag af te sluiten met een maaltijd. Voor deze seniorenmiddag is gekozen om de onderlinge contacten en ontmoetingen te stimuleren. De eerste seniorenmiddag zal gehouden worden op dinsdagmiddag 25 september, deze middag zal dhr. Gerard van Bruggen uit Ede ons het een en ander komen vertellen (en laten zien!) over het Belgische Vluchtelingenkamp op de Ginkelse Heide in de periode 1915-1917. Mede op basis van het boek dat dhr. Van Bruggen over dit onderwerp geschreven heeft zal het zeker een mooie middag worden.

Indien u vragen, opmerkingen of aanvullende ideeën heeft, dan graag contact opnemen met Cock Kroon (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 112 80 241).

Seniorenmiddag - De hei is groot genoeg
Dinsdagmiddag 25 september, 14.30 uur – 16.30 uur
Spreker : dhr. Gerard van Bruggen (Ede)
Onderwerp : Belgische Vluchtelingenkamp op de Ginkelse Heide (1915-1917)
Locatie : Maranathakerk

Nogmaals: alle senioren zijn van harte welkom!