Mulderschuur: zomer koffie-inloopochtenden

Geschreven door Diaconie op . Gepost in College van diakenen

inkopjekoffie

Mulderschuur zomerkoffie inloopochtenden.
U weet het waarschijnlijk wel: Het hele jaar door kunnen Lunteranen op dinsdagmorgen van 10 tot 12 uur terecht in de Muldersschuur voor een praatje, een spelletje of zomaar een ontmoeting met een dorpsgenoot. Initiatiefnemers hiervan zijn Stichting de Vluchtheuvel en de PCOB.

Tijdens de zomer worden er op zes dinsdagen extra activiteiten georganiseerd. Er zullen verschillende sprekers komen en er wordt u een traktatie aangeboden door de Lunterse middenstand. Het kan zijn een koekje bij de koffie of een hartige versnapering bij een glaasje sap.
We hopen natuurlijk dat u weer met velen komt. Jong en oud zijn dan welkom

16 juli Oude Kerk
De eerste bijeenkomst start op 16 juli in het Meesterhuis van de Oude Kerk aan de Dorpsstraat 34 te Lunteren.
Arie van Alphen zal ons vanaf 10.30 in de Oude Kerk vertellen over de geschiedenis van deze kerk. Het bezoek aan de kerk wordt afgesloten met een kort orgelconcert. Vanaf half 12 wordt een ieder getrakteerd op een ijsje.

Verder staat het volgende op het programma:

• 23 juli Angeline van de Kraats , Sport Service Ede, over veiligheid in huis en val preventie.
  • 30 juli verteld Gert Koesveld aan de hand van vele foto's over de geschiedenis van Lunteren
  • 6 aug komt dr. Eric Mulder, conservator van Natura Docet Wonderryck Twente een lezing geven met als titel "Pinguins in Gelderland? Vanaf de zuidpool naar Nederland ; over de geologische geschiedenis van Oost Nederland".
  • 13 aug laten Marianne en Joost Versteeg ons verrassen met reis verhalen.
  • 20 aug komt Jaap Bonhof. Hij is taxateur en op deze koffieochtend kunt u één klein 'antiek' voorwerp meenemen en hij zal u vertellen of het kunst of kitsch is en er een waarde aan toekennen.

Bent u een "ouwe getrouwe" of bent u een nieuwkomer (het adres van de Muldersschuur is Roskammersteeg nr.5), komt allen en laat u verrassen. Er zal een kleine bijdrage van 1 Euro worden gevraagd. Voor verdere vragen kunt u terecht bij de coördinatoren: Gijs van Harn tel. 483566 en Geeske Telgen 0614101628, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor wie: alle bewoners van Lunteren
Waar: in De Muldersschuur, Roskammersteeg 5 te Lunteren