Meehelpen bij Kerst-in

Geschreven door College van Diakenen op . Gepost in College van diakenen

kokbijfornuisTweede kerstdag wordt er in het Westhoffhuis, 'smiddags vanaf 14.00 uur, voor de 5e maal een Kerst-in gehouden. Informatie hierover staat elders op de website.

Voor de Maranathakerk helpt Piet de Groot al jarenlang mee om deze middag goed te laten verlopen. Dit jaar kan hij echter tot 15.00 meehelpen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zijn taken dit jaar kan overnemen. Dat houdt o.a. in:
• indien nodig helpen bij het vervoer van mensen van huis naar Westhoffhuis en, na het diner, weer terug naar huis (Rond 18.30 uur). Als u uw eigen auto hiervoor gebruikt, kunt u km-vergoeding krijgen.
• Aanwezig zijn en evt. ondersteuning verlenen tijdens de middag.
• Tijdens de maaltijd zo mogelijk helpen bij het opdienen van het eten.
Als "thuisbrenger" bent u rond 21.00 uur weer op het Westhoffhuis. Als u wilt, kunt u dan nog even napraten.

Als u mee wilt helpen, kunt u (maar ook uw partner), gratis mee-eten. Wilt u meehelpen, dan kunt u dit doorgeven via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij de consistorie (voor of na de kerkdienst).

Als het iets voor u is, horen we dat graag.

De diaconie