Kerkbalans 2019 komt eraan!

Geschreven door Werkgroep Actie Kerkbalans op . Gepost in College van kerkrentmeesters

De voorbereidingen voor de Actie Kerkbalans zijn weer in volle gang. Tussen 20 en 27 januari 2019 ontvangt u een brief met het verzoek om bij te dragen. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Daarom vragen we elk jaar aan al onze gemeenteleden om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder!

Kerkbalans 2019De inkomsten uit de Actie Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze kerk. We hopen dan ook dat we weer op u mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken, bijvoorbeeld het installeren van zonnepanelen op het dak van de kerk. Helpt u mee? Vrijwilligers zijn druk in de weer om Kerkbalans goed voor te bereiden.

Op dit moment hebben we voldoende lopers voor de actie Kerkbalans, maar we zoeken nog reserve lopers. Wilt u in geval van nood ons helpen? Heeft u hier een paar uur voor over? Neem dan contact op met Niels Uenk of John Veldhuizen telefoon 06-55706858.

Behalve door te doneren, kunt u de actie ook ondersteunen door er in uw (digitale) omgeving aandacht voor te vragen. Dat kan bijvoorbeeld door Kerkbalansfilmpjes op de website kerkbalans.nl te delen via Facebook, Instagram of Twitter. Zo laat u weten dat u het werk van uw gemeente van belang vindt en dat uw kerk een financiële bijdrage meer dan waard is. De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden.

Doe mee aan Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. In de week van 27–31 januari komt een vrijwilliger het formulier bij u ophalen. Indien u niet thuis bent bij het ophalen, wilt u de envelop dan zelf bij uw vrijwilliger afgegeven. Het adres staat op de envelop. Via deze weg willen we u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdrage!