terugblik Actie kerkbalans 2018

Geschreven door Kerkrentmeesters op . Gepost in College van kerkrentmeesters

2018-01-Kerkbalans

Actie Kerkbalans 2018

In de afgelopen periode heeft de Actie kerkbalans weer plaatsgevonden. We willen iedereen die hieraan heeft mee geholpen heel hartelijk bedanken. Leden van de werkgroep Kerkbalans, zij die de leden- en financiële administratie bijhouden, de fam. van Ede voor het drukken en sorteren en niet te vergeten de lopers van de wijken. Zonder de belangeloze hulp van veel gemeenteleden was dit niet mogelijk geweest. De eerste voorlopige telling komt uit op € 197.500,--. Dit is bijna € 20.000,00 meer dan de voorlopige telling van vorig jaar. Wij zijn heel dankbaar voor het toegezegde bedrag en zien daarin ook de zegenende hand van God. Met z'n allen werken we samen aan de opbouw van Gods kerk en onze eigen gemeente.

Namens het College van Kerkrentmeesters, Cor Mulder