Opbrengst Verjaardagsfonds 2017

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in College van kerkrentmeesters

VerjaardagsbusNa afloop van het jaar is het de gewoonte om de opbrengst van het afgelopen jaar bekend te maken. In het afgelopen jaar zijn de jarige gemeenteleden bezocht door de medewerkers van het verjaardagsfonds. De mensen in het buitengebied krijgen een kaart per post. Uw gift in de collectebus of een ontvangst per bank (een dankbaar gebaar, voor een nieuw levensjaar) hebben in het afgelopen jaar € 7.208 opgebracht. Zoals u misschien al gezien heeft is de opbrengst gebruikt voor de inrichting van de verbouwing aan de nevendienstruimte, met name meubilair en verlichting. Komend jaar worden de giften besteed aan verbetering van het geluid in de kerkzaal en de realisatie van de aanschaf van kerk-tv. Namens de Maranathakerk bedanken wij iedereen voor de bijdrage die wij in 2017 hebben ontvangen.

Namens coördinatie verjaardagsfonds Grady van Voorst